Wijkoverlegplatform Middelwatering

Het WOP is het platform voor de wijk, waar onderwerpen besproken worden die de bewoners van de wijk aangaan. Door middel van het organiseren van wijkbijeenkomsten (WOP vergaderingen) krijgen bewoners een eigen stem. Aan deze vergaderingen nemen professionals uit de wijk deel. We noemen: vertegenwoordigers van Welzijn Capelle, de wijkagent, een vertegenwoordiger van de woningbouwvereniging Havensteder, begeleidende ambtenaren van de gemeente. Ook de wijkwethouder is van de partij.

Zie voor het laatste nieuws over de wijk of voor de wijkbewoners: de pagina met actueel nieuws

Doelstelling van het WOP
Het WOP is het platform voor de wijk, waar onderwerpen besproken worden die de bewoners van de wijk aangaan...

Lees verder »

 

Agenda
Regelmatig worden er in de wijk activiteiten georganiseerd. Daarnaast kent Capelle aan den IJssel activiteiten die voor iedereen interessant zijn. In de Agenda proberen we zoveel mogelijk interessante activiteiten te vermelden...

Lees verder »

 

Bijeenkomsten
Door het WOP worden voor alle wijkbewoners en andere belangstellenden minimaal 4 maal per jaar in de eigen wijk openbare bijeenkomsten georganiseerd...

Lees verder »

 

Laatste nieuws

17 september 2022, 13.00 -16.00 uur:schaken op de schaaktafels in Capelle

De Capelse Schaakvereniging (CSV) nodigt iedereen in Capelle en omstreken uit om op zaterdag 17 september te komen schaken. Tussen 13.00 en 16.00 uur zitten leden van de vereniging op zeven verschillende schaaktafels door heel Capelle klaar om deelnemers te ontvangen.   In het kader van de bestrijding van eenzaamheid heeft wethouder Marc Wilson de afgelopen jaren dertien schaaktafels in Capelle laten plaatsen. Nu de laatste tafel is geplaatst bij het IJssellandziekenhuis... Lees verder »

Verminderen geluidsoverlast Alkgeraweg naar Krimpen aan den IJssel.

De Algeraweg – de weg tussen de rotonde Capelseplein en de Algerabrug - krijgt vanaf 12 september nieuw geluiddempend asfalt. Tijdens de werkzaamheden blijft er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. Behalve in de nacht van 14 en 15 én 15 en 16 september. Dan is de weg in zijn geheel afgesloten voor motorvoertuigen. Verkeer naar en uit de Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel moet via Gouda omrijden. Meer informatie over... Lees verder »

Vrijwilligers

WOP is een platform dat hoofdzakelijk wordt gedragen door vrijwilligers en initiatieven van bewoners. Het WOP bestuur bestaat uit vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten voor samenhang in de wijk.

Middelwatering

Middelwatering is een woonwijk in de Capelle aan den IJssel. De wijk heeft 16.185 inwoners (2017) en vormt het centrum van Capelle. In Middelwatering vindt men onder andere Winkelcentrum De Koperwiek en het gemeentehuis. Lees verder »

Nieuwsbrief

Het WOP bestuur wil de bewoners van de wijk geïnformeerd houden over activiteiten en overige belangrijke ontwikkelingen. Veel zaken zullen we vermelden op de website. Als daar nieuwsitems bij komen dan willen we die onder de aandacht brengen door het sturen van een korte nieuwsbrief waarbij je op die onderwerpen die je interesseren kunt doorklikken. Alleen diegenen die zich hebben aangemeld, krijgen de nieuwsbrief.
 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Abonneer u dan op onze elektronische nieuwsbrief. Lees verder »