Wijkoverlegplatform Middelwatering

Het WOP is het platform voor de wijk, waar onderwerpen besproken worden die de bewoners van de wijk aangaan. Door middel van het organiseren van wijkbijeenkomsten (WOP vergaderingen) krijgen bewoners een eigen stem. Aan deze vergaderingen nemen professionals uit de wijk deel. We noemen: vertegenwoordigers van Welzijn Capelle, de wijkagent, een vertegenwoordiger van de woningbouwvereniging Havensteder, begeleidende ambtenaren van de gemeente. Ook de wijkwethouder is van de partij.

Zie voor het laatste nieuws over de wijk of voor de wijkbewoners: de pagina met actueel nieuws

Doelstelling van het WOP
Het WOP is het platform voor de wijk, waar onderwerpen besproken worden die de bewoners van de wijk aangaan...

Lees verder »

 

Agenda
Regelmatig worden er in de wijk activiteiten georganiseerd. Daarnaast kent Capelle aan den IJssel activiteiten die voor iedereen interessant zijn. In de Agenda proberen we zoveel mogelijk interessante activiteiten te vermelden...

Lees verder »

 

Bijeenkomsten
Door het WOP worden voor alle wijkbewoners en andere belangstellenden minimaal 4 maal per jaar in de eigen wijk openbare bijeenkomsten georganiseerd...

Lees verder »

 

Laatste nieuws

Thema-markt Onze jeugd is de toekomst: 30 juni 19.30 - 21.00 uur in het Huis van de wijk, Reigerlaan

Geachte wijkbewoner, De algemene vergadering van 30 juni a.s. zal dit keer geen normale vergadering zijn zoals u gewend bent.In plaats van een vergadering is er een thema-markt deze avond met als motto: Onze jeugd is de toekomst.Vanuit de wijk waren er geluiden dat het niet altijd even duidelijk is wat er allemaal te doen is in de wijk voor de kinderen. Met deze... Lees verder »

Inzameling goederen voor de vluchtelingen uit Oekraïne

MAANDAG 11 APRIL: ER IS EEN STOP OP ALLE INZAMELINGEN INGESTELD!! Er is geen opslagruimte meer beschikbaar.   Er zijn al aardig wat vluchtelingen uit Oekraïne aangekomen in Capelle aan den IJssel. Ditaantal zal in de komende tijd alleen nog maar toenemen. Meestal konden ze niet meermeenemen dan een koffer met wat kleding en persoonlijke eigendommen. Er is dringendbehoefte aan de spullen.Heeft u nog spulletjes die u wellicht... Lees verder »

Vrijwilligers

WOP is een platform dat hoofdzakelijk wordt gedragen door vrijwilligers en initiatieven van bewoners. Het WOP bestuur bestaat uit vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten voor samenhang in de wijk.

Middelwatering

Middelwatering is een woonwijk in de Capelle aan den IJssel. De wijk heeft 16.185 inwoners (2017) en vormt het centrum van Capelle. In Middelwatering vindt men onder andere Winkelcentrum De Koperwiek en het gemeentehuis. Lees verder »

Nieuwsbrief

Het WOP bestuur wil de bewoners van de wijk geïnformeerd houden over activiteiten en overige belangrijke ontwikkelingen. Veel zaken zullen we vermelden op de website. Als daar nieuwsitems bij komen dan willen we die onder de aandacht brengen door het sturen van een korte nieuwsbrief waarbij je op die onderwerpen die je interesseren kunt doorklikken. Alleen diegenen die zich hebben aangemeld, krijgen de nieuwsbrief.
 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Abonneer u dan op onze elektronische nieuwsbrief. Lees verder »